Maandenlange slapeloosheid

  • 15 januari 2015
“Ik heb wel eens mensen die tegen me zeggen: ‘Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan! Vandaag ben ik niks waard, hoor!’
Die mensen weten niet hoe makkelijk ze het hebben met hun nachtje niet slapen.
Ik zie al maanden ieder uur op de klok verstrijken. Als ik al even slaap, schrik ik binnen een uur toch weer wakker van iets, en kan ik weer opnieuw beginnen met in slaap vallen. En als ik bij hoge uitzondering een nacht langer dan een paar uur kan slapen, lig ik zo levendig te dromen, dat ik evengoed moe wakker word.
Eén nachtje niet slapen.
Ik zou er alles voor over hebben om de luxe te hebben ‘een nachtje’ niet te slapen.”

 

Wie ben jij?

Jij bent een over het geheel genomen positief mens. Je leven is redelijk op orde, je hebt een leuke baan en/of een leuk gezin, vrienden en vriendinnen waar je regelmatig mee op trekt. Het dagelijks patroon is een actief patroon; je trekt er graag op uit. De natuur heeft je voorkeur, daar heb je het gevoel dat je tot rust kan komen.

Je gaat graag op vakantie, kan ook ontzettend genieten van andere culturen, andere mensen en andere interesses dan jouw eigen interesses. Vrienden beschrijven je als een betrokken, empatisch persoon, waar je veel plezier mee kunt maken, totdat jouw ‘licht ineens uitgaat’.

misssing

Wat is het probleem waar je tegen aan loopt?

Het gebrekkige slapen.
Ofwel je ligt uren wakker voordat je eindelijk in slaap valt, ofwel je wordt ieder uur wakker van iets, ofwel je droomt achter elkaar door, en altijd dromen die je onthoudt.

Slapeloosheid ontregelt je dagelijks leven. Je komt regelmatig te laat op je werk of afspraken. Eigenlijk had je al besloten niet meer voor de middag te starten met werken, omdat je ’s ochtends wat trager op gang komt.
Tegelijkertijd heb je, als je een paar uur vrij hebt in de middag, de neiging in slaap te vallen: ‘Beter nu wat slapen, dan heb ik tenminste mijn uren gemaakt.’

Wat zou je nu heel graag willen?

Slapen!

Je zou niets liever willen dan een week achter elkaar een nacht door slapen.
Een week? Maak er twee nachten van, dan ben je al tevreden.

Niet alleen zou je een paar nachten goed door willen slapen, je hoopt ook dat die nachten kunnen zorgen voor meer energie gedurende de dag. Het is niet zo dat je je nu door de dagen heen moet slepen, maar een beetje meer energie zou leuk zijn.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Voor jou is het Sleep Easy pakket de uitkomst. In vijf sessies leer je hoe je beter en meer kunt slapen op tijdstippen dat je hoort te slapen. Je leert hoe je met korte en eenvoudige oefeningen je slaappatroon kunt verbeteren voor lange, lange tijd.

Dit pakket biedt ik je virtueel aan, of bij je thuis, zodat je de oefeningen in je eigen omgeving leert toepassen.

Boek hier direct een afspraak. Leer hier meer over het Sleep Easy pakket.

Comments are closed.